This old version of Soundshiva accessible only for view. Thank you for using this site from 2010 to 22 July 2019. Jump to ⚡ new version.

Música Vermella

Música Vermella location — Barcelona/Berlin
Log in to subscribe

About netlabel

Musica Vermella is a netlabel created as a link between Barcelona and Berlin releasing music and graphic artworks in digital and free format and under Creative Commons licenses.

Música Vermella is Dubstep, is HipHop, is Braindance, Bass music, Breakcore, Concrete Music, is Grime, Dub, Wonky, Breakstep. Is music, red music.

* * *

Som tot allò que ens agrada transmetre, fruit d’emocions d’arrels molt diverses, i ens recolzem en l’execució de sons i sorolls, organitzats o no, que rebenten tot allò que ens molesta, que idolatren les coses precioses, i que es perden en l’aire per generar coses noves. Que es mesclen amb les olors i les imatges, amb els tactes, i que exploten. Exploten.

Música Vermella és un netlabel creat en un vincle entre Barcelona i Berlín, orientat a la difussió d’idees i sensacions en forma de música electrònica i experimental i d’obres gràfiques, en format digital gratuït i sota llicències Creative Commons.

Música Vermella és Dubstep, és HipHop, és Braindance, Breakcore, Música Concreta, és Grime, Dub, Wonky, és Breakstep: és música, música vermella.

Prenem l’adjectiu “vermell” per definir la nostra música casada amb les arts visuals; “vermell” com a resposta al gris de les societats ofegades en aquest fluxe d’assassins agradables però fulminants, assassins en forma de lleis, en forma de monedes i en forma de líders. Un gris que és perpetu i que s’allarga, sempre multiplicant les múltiples tonalitats del gris. Vermell és passió i somnis de foc, la tranquilitat de crear i reproduir situacions en l’espai i/o en el temps, agradables i místiques, precioses i molestes, vermell de llocs, vermell de moments, vermell el so, vermelles les idees.

http://musicavermella.com

Música Vermella releases

Lies and Sunsets
by Madame

Classical IDM Dubstep

Black Plastic EP
by Homeless INC

Dubstep Hip-Hop

Informal EP
by Iszen

Electronica IDM Experimental

RCPLTR II - Música Vermella
by Various Artists

Hip-Hop Dubstep IDM

Kemonogatari EP
by Renzu

Electronic Techno IDM

Czarny EP
by Szubrawy Kot

Breakbeat Hip-Hop

Souvenir EP
by Spectateur

Hip-Hop Electronica

Journey EP
by DJCODE

Hip-Hop Dubstep

Electronic enviroment
by Xtrngr

IDM

Madame + Alkhimia: Hidden village wishes
by Various Artists

Hip-Hop Electronica Experimental

Percevoir
by Ocoeur

IDM

Kreis EP
by Wermonster

Psychedelic Hip-Hop

Primavera
by Pisu

Dubstep Garage

Tales from the naive man // Els contes de l'home naïf
by Madame

IDM Dubstep

Hybrid Disorder
by Various Artists

Breakcore IDM Dubstep

Les hommes ne savent pas voler
by Ocoeur

IDM

KaostapesKain EP
by KaostapesKain

Downtempo IDM

Música Vermella & Brokenhead EP
by Various Artists

Dubstep

Música Vermella - Recopilatoire
by Various Artists

IDM Dubstep Modern Classical